Monday, November 14, 2011

Happy 30th birthday SenaDD!!!

Ha ha ha happy birthday!
I am so proud of having the idea to spell his name SenaDD (on the cake) instead of Senad, I think is very clever and funny!
Decorations made with gum paste, writing and Cornelli lace made with white and black royal icing. Sponge cake filled with vanilla custard and chocolate pudding cream.
This was my first time making this kind of cake, it took me longer time than I anticipated but luckily I had all weekend at my disposal.

18 comments:

  1. Felicitari atat pentru reusita tortului cat si pentru interior.La noi sunt putini cei carora le plac blaturile neinsiropate. O combinatie delicioasa.

    ReplyDelete
  2. Un tort foarte frumos si bun,cu vanilie si ciocolata.Te pup!

    ReplyDelete
  3. Dan si Ionela Dumitru - multumesc, felicitarile voastre ma bucura mult! De obicei si eu insiropez blaturile dar de data aceasta n-am vrut sa risc sa iasa un piept flescait... am vrut sa fiu sigura ca-si va mentine "obraznicia"... ha ha ha

    ReplyDelete
  4. DiaMar-bucataria galbena - combinatia vanilie si ciocolata merge la sigur! (cred eu)
    Multumesc, te pup si eu!

    ReplyDelete
  5. Multumesc Giovanna! De la tine m-am inspirat, mi-a placut mai mult "boobs cake"-ul tau decat alte "bust cake"-uri ce am vazut in alte parti! Te pup.

    ReplyDelete
  6. draga mea, toate torturile tale arata minunat! imi place tare mult cum ai decorat dantela ♥
    o zi minunata! :*

    ReplyDelete
  7. Emily draga, multumesc pentru vizita si pentru complimente. Eu sunt de-abia la inceput - cu toate ca m-am molipsit de "microbul" decoratului de torturi acum un an, nu am exersat suficient... Acuma ca am vazut primele torturi facute de Mihaela (Illinois, SUA) si cat de frumoase i-au iesit, vreau sa ma inscriu si eu la niste cursuri pentru ca am foarte multe de invatat. Te pup cu drag, spor la treaba furnicutzo!

    ReplyDelete
  8. Foarte frumoase tzitzulici ai facut! :D

    ReplyDelete
  9. Multumesc Maya, multumesc! Dar sa stii ca astea au fost ugere de-a dreptul, nu tzitzulici cum le alintzi tu, le-am facut in bolul de la robotul Kitchen Aid... ha ha ha ha

    ReplyDelete
  10. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    ReplyDelete
  11. Maya draga, esti o dulce! Multumesc, si sper ca si tu ai avut sarbatori fericite.

    ReplyDelete
  12. SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI. LA MULTI ANI!

    ReplyDelete
  13. Draga Sanda,te rog sa ma scuzi pentru intarzierea cu care-ti scriu...dar am musafiri de la Iasi,asa ca pe blog n-am mai intrat,doar in fuga pe facebook...daca as fi avut adresa ta....
    Imi doresc ca tu sa fi petrecut sarbatorile Craciunului cu sanatate si fericire,si ca Mosul a fost darnic cu tine !!!!
    Te pup si-ti urez un an nou minunat si imbelsugat,plin de iubire si realizari!!!!

    ReplyDelete
  14. Dan si Ionela Dumitru - multumesc mult. La multi ani cu sanatate!

    ReplyDelete
  15. Petronela draga, nu-i nici un bai, si eu sunt mereu in criza de timp (cu toate ca-s singura - adica nu am copii, sot, iubit, etc - dar am doi frati mai tineri care locuiesc la cateva mile departare si mereu ii vizitez si le fac tot felul de bunatati), asa ca te inteleg perfect, nu trebuie sa te scuzi. Ai grija de tine, de familia ta si de oaspeti, pacat ca nu-ti pot da o mana de ajutor...
    Te pup si eu si-ti doresc un An Nou fericit si multa sanatate!

    ReplyDelete
  16. An nou fericit fericit cu sanatate, bucurii si impliniri! Si sa faci cat mai multe torturi minunate!
    La multi ani!

    ReplyDelete
  17. Multumesc Lily, esti o scumpa! Iti multumesc inca o data pentru rabdarea si claritatea cu care-mi raspunzi de cate ori am o intrebare. La multi ani si tie, sa-ti creasca mare si sanatos "martisorul" tau David.

    ReplyDelete